Nieuws

Zorgen over alcohol- en lachgasgebruik door minderjarigen

19-09-2019 Bodegraven-Reeuwijk - Burgemeester Christiaan van der Kamp maakt zich zorgen over het overmatige gebruik van alcohol en lachgas onder jongeren. Aanleiding is het sterk verhoogde aantal bekeuringen voor alcoholconsumptie en alcoholbezit aan jongeren onder de achttien jaar tijdens Bruisend Reeuwijk dit jaar.
 

Werken aan dementievriendelijk Bodegraven-Reeuwijk

19-09-2019 Bodegraven-Reeuwijk - Op het Raadhuisplein in Bodegraven is komende zaterdag tijdens Alzheimerdag van 11.00 tot 14.00 uur een gevarieerd programma opgesteld. Zo is er een informatiemarkt en organiseren de buurtsportcoaches gedurende de dag verschillende beweegactiviteiten waar mensen aan mee kunnen doen.

Winkelcentrum Broekvelden krijgt vriendelijker uitstraling

16-09-2019 Bodegraven - Winkelcentrum Broekvelden krijgt van de gemeente een opknapbeurt waardoor het er gezelliger uit komt te zien. Er komen mooiere aanlooproutes en meer ruimte voor het stallen van fietsen aan de randen van het plein. De verwilderde bosjes langs het schoolpleinl maken plaats voor siergroen. Het kunstwerk dat gemaakt is door Alphons van Leeuwen, blijft staan waar het staat.

Echtpaar Van Leeuwen 60 jaar getrouwd

16-09-2019 Bodegraven - Een prachtige bos bloemen kwam Burgemeester Christiaan van der Kamp brengen bij Henny en Alphons van Leeuwen vanwege hun 60-jarige bruiloft. Henny (82) en Alphons (83) zijn beiden nog zeer actief en doen overal aan mee. Ze komen alletwee uit Utrecht en zijn in 1960 in Bodegraven neergestreken.

Grote Clubactie

14-09-2019 Bodegraven-Reeuwijk Negen verenigingen uit Bodegraven-Reeuwijk gaan vanaf 14 september loten verkopen via de landelijke Grote Clubactie 2019. Verenigingen uit Bodegraven-Reeuwijk rekenen op jullie steun tijdens deze actie! Vanaf 14 september nemen zij, net als ruim 5.000 andere verenigingen, deel aan de Grote Clubactie en gaan hun clubleden op pad om loten te verkopen voor hun club. Dit doen ze niet zonder reden!

Opening Verhoeff-Rollmanschool

05-09-2019 Bodegraven Vrijdag 13 september heeft wethouder Van den Heuvel de nieuwe Verhoeff-Rollmanschool aan het Dronenpark 1 geopend.

Sinds augustus 2007 was de Verhoeff-Rollmanschool op twee locaties gevestigd. De hoofdlocatie was aan de Julianastraat en de drie hoogste groepen hadden les in de dependance. (Klik op afbeelding voor vergroting)

Stichting Oude Hollandse Waterlinie organiseert fotowedstrijd

15-09-2019 Regio - Stichting Oude Hollandse Waterlinie organiseert dit jaareen fotowedstrijd met als thema: ‘Genieten van de vestingsteden’. Er kunnen tot 30 september maximaal drie foto’s ingezonden worden via contact@ohwl.nl. De opdracht is om mensen in beeld te brengen die genieten van de vestingsteden. Dit mag van alles zijn, als de mens maar duidelijk aanwezig is op de foto en de omgeving van de

Kunstwerk van Cees Andriessen onthuld op Westplein

15-09-2019 Reeuwijk-Brug - De plaatselijke elektronicazaak aan de Van Heuven Goedhartstraat en het wijkteam Reeuwijk-Brug-West hebben afgelopen zaterdag een feest georganiseerd omdat de werkzaamheden aan het plein voor het Huis van Alles aan de Van Staverenstraat zijn afgerond. Het plein ziet er niet alleen nieuw uit maar heeft ook de nieuwe naam Westplein gekregen.

Drie interviews over de regenboogbijeenkomst

14-09-2019 Bodegraven-Reeuwijk - In het radioprogramma Carrousel van zondag 18.00 uur en maandag 21.00 uur, kunt u luisteren naar drie interviews die na afloop van de regenboogbijeenkomst van afgelopen woensdag zijn opgenomen. In het derde interview komt wethouder Dirk-Jan Knol aan het woord. Hij veltelt over zijn vader, die er pas na zijn vijftigste voor uit durfde te komen

Najaarsmarkt met nieuwe elementen, ouderwets gezellig

14-09-2019 Bodegraven - De deelnemers aan de puzzelrit Classic en Open trokken zaterdagochtend veel publiek. Klassieke, sportieve en vreemde auto's stonden te blinken in de zon. De kaaskoningin en hofdames kozen de sportauto van Kempenaar uit als hun favoriet. Een andere opvallende gele wagen was van het rallyteam John en Erik. Zondag vertrekken ze alweer naar Hongarije voor de Boedapest rally.

Inhoud syndiceren