Radio - TV

Maandagavond 14 oktober jubileumuitzending live op de radio en commissie Bestuur en Finacien live op tv

13-10-2019 Bodegraven-Reeuwijk - Op 14 oktober wordt vanaf 20.00 uur de raadscommissie Bestuur en Financien live uitgezonden op tv. Op de agenda staat het keuzemenu. Op de radio is tegelijkertijd een jubileumuitzending te horen met unieke radio- fragmenten uit het verleden. Inwoners met een Ziggo abonnement kunnen via de tv radio luisteren op kanaal 917..Kijk voor de overige ontvangst- mogelijkheden op deze website bij radio of rv/kabelkrant.

Vergadering over keuzenotitie live op TV en Radio Bodegraven

Woensdagavond 9 oktober vanaf 20.00 uur de inspraak en commissie Bestuur en Financien live op TVBodegraven en Radio Bodegraven. De commissie vergadert over de keuzenotitie. De agenda is hier te raadplegen.

 

Kijk hier voor de ontvangstmogelijkheden.

Gemeenteraadsvergadering live te zien op TV Bodegraven

De gemeenteraadsvergadering die vanavond 25 september om 20.00 uur wordt gehouden in de raadszaal, wordt live uitgezonden via TV-Bodegraven en Radio Bodegraven. Kijk voor de ontvangstmogelijkheden bij TV/Kabelkrant.en Radio.

De agenda is hier te raadplegen via de website van de gemeente.

Commissie Ruimte vanaf 19.30 uur op TVBodegraven

Op woensdag 18 september is de commissie Ruimte vanaf 19.30 uur te volgen op TV Bodegraven. Tegelijkertijd is de commissie Samenleving vanaf 20.00 uur te zien via de website van de gemeente.

Kijk hier voor de ontvangstmogelijkheden.

Radioverslag van de vaartocht door Kerfwetering

17-09-2019 Reeuwijk - Anton Schiere heeft tijdens de vaartocht over de Reeuwijkse Plassen die Stichting Natuurbehoud Kerfwetering afgelopen zaterdag heeft georganiseerd, opnames gemaakt voor het radioprogramma Carrousel. De interviews zijn te horen op Radio Bodegraven (107.8 FM) op woensdag om 19.00 uur, zondag om 18.00 uur en maandag

Sport Report: Najaarstriatlon TTB 2019 (Video)

17-09-2019 Bodegraven - Triathlon Team Bodegraven organiseerde 15 september 2019 de Najaarstriatlon bij Fort Wierickerschans. In Sport Report een videoregistratie van het evenement met beelden van de 1/4 triatlon. Met 1 km zwemmen in de Oude Rijn, 40 km fietsen op de Noordzijde en 10 km hardlopen met finish in de binnenplaats van Fort Wierickerschans. Sport Report is weer een productie van André van Egdom die ook weer het camerawerk

Sport Report: Voor de aftrap van het voetbalseizoen 2019/2020 (Video)

07-09-2019 Bodegraven - In het weekend van 21/22 september 2019 gaat voor de voetbalclubs uit de gemeente Bodegraven Reeuwijk de competitie weer van start. Sport Report maakte een verkennend rondje langs de velden als opmaat naar de competitie en sprak diverse spelers en trainers.Sport Report is weer een productie van André van Egdom die ook weer het camerawerk en de montage voor zijn rekening nam.

Sport Report: Open Water Bodegraven 2019 (video)

26-06-2019 Bodegraven - Voor de 17e keer organiseerde BZ&PC op zaterdag 22 juni 2019 de Open Waterwedstrijden in de Oude Rijn in Bodegraven. In Sport Report een videoregistratie van dit evenement met o.a. een beeldverslag van de 5 km van Nieuwerbrug a/d Rijn tot aan de sluis in het centrum van Bodegraven.Sport Report is weer een productie van André van Egdom die ook weer het camerawerk en de montage voor zijn rekening nam.

Gesprek van de dag over wonen en vlogs van wethouder Smits

16-6-2019  Bodegraven-Reeuwijk - RTVBodegraven zendt deze week op ieder oneven uur een nieuwe aflevering uit van het programma 'Gesprek van de Dag'. In deze aflevering praat AnneMarie met Vincent van Luit directeur van woningbouwvereniging Reeuwijk en Frank Rijkaart lid van de gemeenteraad voor de VVD, over sociale woningbouw, scheef wonen, de Rietveld woningen en Tiny houses.

Sport Report: Sportportret - De voetbalvrouwen van RVC '33 (video)

10-06-2019 Reeuwijk-Dorp - In deze Sport Report-aflevering willen we antwoord geven op de vraag: Hoe reilt en zeilt het vrouwenvoetbal in het amateurvoetbal na de opmars van het Nederlands vrouwenelftal? Daarvoor ging Sport Report naar RVC ’33 waar het eerste vrouwenteam werd gevolgd dat gezien mag worden als doorsnee team in het vrouwen amateurvoetbal op dit moment. Naast wedstrijdbeelden ook diverse interviews met speelsters

Inhoud syndiceren