Overig

SIZA vrouwenochtend

12 Apr 2019 - 10:00

Bodegraven - Omdat we in de weken voor Pasen leven, staat de SIZA vrouwenochtend  in het teken van Pesach. Heleen Bénard van Christenen voor Israël zal ons hierover meer vertellen en Dirk en Corrie Bouwman zullen spullen verkopen voor deze stichting.

 

 

Jongerendienst

24 Mrt 2019 - 18:30

Bodegraven - De jongerendienstcommissie van de Emmaüsgemeente organiseert weer een jongerendienst. Dominee Bram Tack zal met ons nadenken over de kernvraag: “wat levert het geloof je op?” Het is een vraag waar veel jongeren over nadenken. In deze dienst hopen we je te inspireren door enkele antwoorden aan te reiken. Geloof groeit door ontmoeting met anderen; de band met God kan richting geven aan je leven en het is misschien wel de poort naar geluk! De vele verhalen uit de bijbel en de liederen kunnen je hierbij helpen. Revelation zal de muzikale begeleiding tijdens deze dienst verzorgen.

Lezing “Consumering in grootmoederstijd”

27 Mrt 2019 - 20:00

Reeuwijk - Streekmuseum Oudheidkamer Reeuwijk organiseert een bijzondere avond voor haar donateurs én voor ieder die interesse heeft in de geschiedenis van het conserveren. Mevrouw Carolina Verhoeven van het Culinair Erfgoed Centrum houdt die avond hier een boeiende lezing over.

Bingo ABVB

21 Mrt 2019 - 13:45

Bodegraven - Het bestuur van de ABVB organiseert een Bingo- middag in de nieuwe zaal van Rijngaarde. Alle senioren uit Bodegraven en omstreken zijn van harte welkom. Entree voor leden kost € 1,00 en voor niet leden € 3,00 inclusief 1 lot. Voor koffie/thee en een drankje met hapje wordt gezorgd. Wij van het Bestuur hopen dat u allen komt dan wordt het vast een gezellige middag. Er zijn weer leuke prijsjes te winnen.

Tweejaarlijkse Kunstmarkt in Bodegraven

18 Mei 2019 - 11:00

Bodegraven - Het belooft een gezellige drukte te worden; er hebben zich voor de kunstmarkt al weer veel kunstenaars aangemeld. Bekende gezichten, maar ook nieuwe zullen we verwelkomen op dit altijd druk bezochte en gezellige evenement. Er is nog plek om deel te nemen. Aanmelden voor een tafel of een open plek voor ruimtelijk werk is nog mogelijk. Een aanmeldingsformulier èn de voorwaarden vindt u op de website: www.kunstkringbodegraven-reeuwijk.nl.

Opening buitenbad Sportcentrum de Kuil

16 Mrt 2019 - 14:00

Bodegraven - Momenteel wordt er hard gewerkt aan het vernieuwde buitenbad van Sportcentrum De Kuil. Tijdens deze periode zullen er helaas ook bouwwerkzaamheden plaatsvinden. Dit jaar worden er geen zomerabonnementen uitgegeven. In plaats daarvan komt De Kuil met een gereduceerde entreeprijs in de periode van 1 juli t/m 1 september 2019.

Opening buitenbad Sportcentrum de Kuil

4 Mei 2019 - 12:00

Bodegraven - Momenteel wordt er hard gewerkt aan het vernieuwde buitenbad van Sportcentrum De Kuil. Tijdens deze periode zullen er helaas ook bouwwerkzaamheden plaatsvinden. Dit jaar worden er geen zomerabonnementen uitgegeven. In plaats daarvan komt De Kuil met een gereduceerde entreeprijs in de periode van 1 juli t/m 1 september 2019.

Sam ‘vrijwilligersontbijt’

16 Mrt 2019 - 09:00

Nieuwerbrug - De SAM vrijwilligerscentrale en de gemeente Bodegraven Reeuwijk waarderen de inzet van alle vrijwilligers die in de gemeente actief zijn zeer. Daarom willen wij deze vrijwilligersactie op zaterdag 16 maart starten met een gezellig ‘vrijwilligersontbijt’. Na het ontbijt, om 10:00 uur, is er in het Wierickehuis een workshop reanimatie en AED, hierbij word u geïnformeerd over wat u kunt doen als iemand in uw omgeving een hartstilstand krijgt en wat u kunt doen met een AED.

Feestelijke stijldansavond

22 Mrt 2019 - 19:30

Bodegraven - Bij SAM in Rijngaarde is verbouwd en dat willen we vieren !! De voetjes gaan van de vloer. Danskoppels kunnen samen de nieuwe vloer uitproberen met dancemaster Harry Swart en zijn vaste danspartner Margje als uw gastheer en gastvrouw voor deze avond.

Alzheimer Café Midden Holland

18 Mrt 2019 - 19:15

Reeuwijk - Het onderwerp van deze avond staat in het teken van allerlei juridische regelingen waar mensen met dementie en hun familieleden mee te maken kunnen krijgen. Er zal deskundige voorlichting worden gegeven door notaris G.H.C. van den Berg, aangesloten bij Limes Netwerk Notarissen.

 

 

Inhoud syndiceren