Concert

Concert Kamerkoor Tricinium "Herfstparels"

23 Nov 2019 - 20:15

Nieuwkoop - Een concert m.m.v. Louisa Kop - Sopraan, Marinken v.d. Velde - Mezzo, Hanna de Bruin - Alt, Guillaume Huybrechts - Tenor Theo Decloedt - Bariton. Deze talentvolle solisten zingen samen met het koor de prachtige muziek van

ReeuwijkKlassiek – Café des Chansons

17 Jan 2020 - 20:15

Reeuwijk - Charlotte Haesen betovert met haar stem, timing en haar prachtige performance. Samen met een strijkkwartet uit het Nederlands Philharmonisch Orkest bezorgt zij met haar Franse chansons menigeen kippenvel en tranen van ontroering. Na het optreden in Podium Witteman is ‘Café des Chansons’ in een enorme stroomversnelling geraakt. De concerten zijn bijna overal uitverkocht.

Concert ‘Meer dan Finlandia’ - Harmonie Arti

23 Nov 2019 - 20:00

Alphen a/d Rijn - Het concert ‘Meer dan Finlandia’ biedt een avond vol verrassingen en aangename luistermuziek uit Scandinavië. Tijdens dit concert treden alle orkesten van de Alphense muziekvereniging op.

 

Koffieconcert - De Zingende Zaag

24 Nov 2019 - 12:00

Bodegraven - Een koffieconcert m.m.v. Bordeaux-quintet, Het Gouds vrijetijds-orkest o.l.v. Maaike Gerlsma. Op het programma een aria uit de Figaro, de Elisabeths serenade, een wals van Franz Lehar en toppers uit 'Ja zuster, nee zuster'en wat er verder ten gehore zal worden gebracht. Laat u  verrassen.

 

 

Concert Arte Duo

17 Nov 2019 - 14:00

Alphen a/d Rijn - Het Arte Duo (Aubrey Snell, saxofoon en Lineke Lever, piano) is een van de meest toonaangevende piano- en saxofoonduo’s van dit moment. Het bestaat al 18 jaar en volgde masterclasses bij Arno Bornkamp, Jörgen Petterson en Ralph van Raat. Het Arte Duo speelde in het Concertgebouw, Muziekcentrum Vredenburg en het Muziekgebouw aan ’t IJ.

 

 

 

Concert Harmonie de Vriendschap en Koor Bravour

10 Nov 2019 - 15:00

Woerden - Harmonieorkest De Vriendschap en Koor Bravour organiseren een gezamenlijk optreden in de Sint-Bonaventurakerk in Woerden. De afgelopen twee jaar bleek deze combinatie een groot succes!

 

Dubbel concert DSS met Popkoor Vocalize

10 Nov 2019 - 14:00

Alphen a/d Rijn - Muziekvereniging DSS geeft samen met Popkoor Vocalize een concert. DSS weet dat het maken van muziek op unieke wijze verbinding kan maken tussen mensen. Popkoor Vocalize treedt op met

Koffieconcert in Studio Oosterman

3 Nov 2019 - 12:00

Aarlanderveen - Er vindt weer een koffieconcert plaats van stichting Muziek uit 't Hart. Er zullen twee ensembles optreden. Als eerste het jonge, bruisende en ambitieuze saxofoonkwartet 'De Kop van Riet'.

 

Don Cossack Choir of Russia – The soul of Russia

11 Dec 2019 - 20:30

Bodegraven - Voor Russen speelt de ‘Russische ziel’ een belangrijke rol. Het Don Cossack Choir of Russia, onder leiding van Marcel N. Verhoeff en begeleid door zes instrumentalisten, neemt u mee op een muzikale reis door Rusland waarin

Local Care sluit Jubileumjaar af

9 Nov 2019 - 20:00

Bodegraven - Het afsluitingsconcert van het 10 jarig jubileum is voor iedereen gratis toegankelijk. Ten behoeve van de zorgboerderij zal er een collecte worden gehouden.  We verwachten ook dat Roman Kupriianov een bijdrage aan het

Inhoud syndiceren