Feestavond

Tess et les Moutons in Flora Boskoo

29 Jan 2020 - 20:00

Boskoop - Tess et les Moutons zijn geïnspireerd door de onverstaanbare eerste vakantieliefdes aan de Côte d’Azur. Door het oorverdovende geraas en gedonder van de Parijse metro. Door de zwoele smaak van Merlot en de geur van crêpes Nutella. Door Bouquinistes langs de Seine en de nostalgische klanken van een accordeonist op Pont Neuf. Maar vooral door de passie en de overgave waarmee grootheden als Brel, Barbara, Gainsbourg, Piaf en Aznavour de wereld kennis lieten maken met Franstalige muziek.

Uitnodiging nieuwjaarsreceptie

6 Jan 2020 - 18:15 6 Jan 2020 - 21:30

Bodegraven - De gemeenteraad, het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk en het Ondernemers Platform Bodegraven-Reeuwijk (OPBR) nodigen ook dit jaar graag alle inwoners, ondernemers en vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties en sportverenigingen uit voor de nieuwjaarsreceptie.

Kinderdisco Wierickehuis

24 Jan 2020 - 18:30

Nieuwerbrug - Er wordt een super gezellige kinderdisco georganiseerd in de grote zaal van het Wierickehuis in Nieuwerbrug. Alle kinderen tot en met 12 jaar zijn welkom om uit hun dak te gaan op de leukste kids-disco muziek van nu.

Feestelijke singles avond ‘Het andere daten’

21 Dec 2019 - 20:00

Gouda - Alles staat in het teken van speelse ontmoetingen. Ongedwongen, gemoedelijk en allemaal in een ‘niets moet alles mag’ situatie. Wat is hier dan zo speels aan? Het antwoord is simpel: alle aanwezigen worden uitgenodigd voor workshops waarin de deelnemers op een laagdrempelige wijze iets van zichzelf te laten zien. En tegelijkertijd is dit the place to be om te ontdekken hoe dit bij anderen werkt.

KPJ Bodegraven viert 70 e verjaardag

18 Jan 2020 - 21:00

Bodegraven - KPJ Bodegraven bestaat in 2020 namelijk 70 jaar! Dat laten zij niet ongemerkt voorbij gaan. Om het lustrumjaar goed te beginnen komt er een 70’s party. Niemand minder dan Zo Vader Zo Zoon zullen zal op deze avond de beste 70’s hits komen draaien. Om het feest helemaal compleet te maken komt er een echte jaren 70 verlichte dansvloer.

KPJ - Het Foute Kerst Feest

21 Dec 2019 - 22:00

Bodegraven - Al jaren wordt er over gesproken, maar het kwam nooit van de grond. Een feest van KPJ Bodegraven met als locatie de Zon. Het jaar 2019 gaat in de boeken als het jaar waar daar verandering in is gekomen. We doen nog even een feestje • Artiesten Barry Badpak en DJ Yorick • Dresscode Hoe fouter hoe beter

New Year Party met Waterproof Shampoo & Café Latte

4 Jan 2020 - 21:00

Boskoop - Wat een toffe New Year Party wordt dit! Twee supervette bands die zeker weten hoe ze de tent op z’n kop moeten zetten! Waterproof Shampoo; Deze band treft geen halve maatregelen en dendert met een flinke dosis energie binnen om de boel op z’n kop te zetten. Café Latte; De mannen van Café Latte staan klaar om je te verassen met een ongekend feestelijk spektakel. De show zit vlot in elkaar door de verleidelijk lekkere medleys.

 

Band zonder Banaan

7 Dec 2019 - 22:00

Boskoop - Vanaf 2020 speelt deze band alleen nog op hun eigen en enkele grote festivals, dit wordt de laatste elektrische show van 2019 in Zuid-Holland! Alle remmen los, hier moet je zeker bij zijn!

Op 7 december 2019 om 22.00 uur. (18+) Flora Boskoop . www.floraboskoop.nl

Back to the 70's, 80's & 90's

30 Nov 2019 - 21:00

Boskoop - Voor de 15e keer! –gaan  de voetjes weer van de vloer tijdens Back To The 70s 80s 90s in Flora Boskoop. DJ Jan Streefland verzorgt de hele avond de muziek en videoclips waar je vroeger al op stond te dansen. Back in time…. stappen zoals het hoort! Het wordt weer één en al gezelligheid met oude bekenden en nieuwe vrienden. Met natúúrlijk gratis party gadgets en gratis parkeren naast de deur. Speciale editie met helemaal Top!

 

Apres Skihut on Tour in Flora Boskoop

23 Nov 2019 - 22:30

Boskoop - en dag niet gefeest is een dag niet geleefd! De leukste feestkroeg van Nederland komt naar Flora Boskoop, daar moet je bij zijn! Feestzanger, danseressen, give-aways, alles er op en er aan!

Inhoud syndiceren