Robin Borg wil terug in Bestuur en Financiën namens lokale partij Burgerbelangen

Na intensief overleg met elkaar hebben Robin Borg en Burgerbelangen Bodegraven-Reeuwijk besloten om de handen ineen te slaan. Maandag werd naar buiten gebracht dat Robin Borg wordt voorgesteld als nieuw commissielid Bestuur en Financiën voor deze lokale partij. Tot oktober vorig jaar nam Robin Borg namens de ChristenUnie deel aan dezelfde commissie. Na onenigheid met burgemeester Van der Kamp tijdens de vergadering van 9 oktober werd Borg uit de fractie van zijn partij, de ChristenUnie gezet. 

Vanuit zijn betrokkenheid bij de lokale politiek trok het voormalig commissielid zich tijdelijk terug om te bezinnen hoe hij nu verder wilde gaan. Uiteindelijk besloten BB-R en Borg met elkaar aan tafel te gaan om te kijken of het voor beiden logisch zou zijn om inderdaad te gaan samenwerken.

“We zijn erg blij met de enorme ervaring die Robin Borg meebrengt, maar we hebben samen ook de tijd genomen om onze raakvlakken te ontdekken”, alsdus Remco Tijssen, Fractievoorzitter BB-R. “Vanzelfsprekend zal deze stap de nodige stof op doen laaien en dat betekent dat je hem extra zorgvuldig moet nemen”.

0 Shares
Sluit Menu