CVC Reeuwijk winnaar van de eerste periode in de 3e klasse A

30-10-11 Reeuwijk - Met veel moeite, maar wel op eigen kracht, wist CVC Reeuwijk door winst op Perkouw (2-1) de eerste periodetitel te behalen. Van te voren was de opdracht al duidelijk: gewoon winnen, want dan is CVC 1 de periodekampioen.

Eenvoudige treffer
Het eerste van Perkouw deed waar het om bekend staat: stevig in het veld staan. En van te voren was het nog helemaal niet zeker wie er met de winst vandoor zou gaan. Een redelijk vroege, op het oog  eenvoudig treffer, nam de twijfel dan ook zeker niet weg.

Bang voor gelijkmaker
Ook de voorsprong bracht geen rust in het spel van CVC en eigenlijk was Perkouw geruime tijd de bovenliggende ploeg. De gelijkmaker was dan ook een logisch gevolg. Aan het einde van de eerste helft was er nog wel een stevige opleving van CVC, met een snoeihard schot op de rechterpaal als gevolg.

Volle winst
Tijdens de rust werden de tussenstanden in de 3e klasse A doorgegeven: Soccer Boys stond met 1-0 achter, zou het dan toch gaan gebeuren? De tweede helft liet nog steeds een heel stevig Perkouw zien met tegenover zich een net wat slimmer spelend CVC Reeuwijk, dat dan ook uiteindelijk de volle winst wist te pakken.

Een tegenpunt
Was het CVC die aan het einde van de eerste helft opleefde. Aan het einde van de tweede helft was het Perkouw, dat alles op alles zette om toch nog met een punt naar huis te gaan. De belangrijkste "speler" daarbij was naast de keeper (die meerdere keren flink mee naar voren kwam) ongetwijfeld de scheidsrechter, die de wedstrijd tot ruim in de blessuretijd door liet gaan.