Expositie Anke Vogel luidt Reeuwijkse Cultuurweken in

De expositie van de veelzijdige Reeuwijkse kunstenares Anke Vogel luidde dit jaar de Reeuwijkse Cultuurweken in. Haar prachtige, veelal kleurrijke schilderijen en etsen zijn vanaf  zaterdag 1 november te bewonderen in het gemeentehuis.

Ook in 2008 kunnen bezoekers van de Reeuwijkse Cultuurweken weer volop genieten van theater, schilderkunst en muziek. 

Zo staan onder de noemer ‘Reeuwijk zingt’ twee bijzondere zangavonden op het programma. Alle kerken uit de gemeente werken hieraan mee. Tijdens de eerste avond, op 7 november, wordt ook de eerste Reeuwijkse Bijbel uitgereikt aan burgemeester Jan Elzinga.

Het is tijdens de muzikale talentenjacht op zaterdag 15 november aan de Reeuwijkse jeugd om te laten zien wat zij in haar mars heeft. Verschillende acts zullen de revue passeren, van liedjes gezongen met of zonder live begeleiding tot een compleet projectorkest. De verschillende acts worden omlijst met optredens van Reflex, het O.B.K. jeugdorkest en studio Da Danza.

Ook de oudere Reeuwijkers worden verwend. Zij kunnen op zaterdag 15 november in zorgcentrum Reeuwijk genieten van een diapresentatie met verhalen over Oud Reeuwijk. Mét een optreden van Willeke Alberti.