Hockey: Oefenwedstrijd Bodegraven JA1 – Nieuwkoop JA1

Tussen de hockeyteams van MHCB uit Bodegraven  en de hockeyclub uit Nieuwkoop werd een oefenwedstrijd gespeeld alsof het een reguliere poolwedstrijd betrof.

Nieuwkoop werd met 4-1 verslagen. De  eerste helft van de wedstrijd had Nieuwkoop de beste papieren maar doordat het team van Nieuwkoop niet veel technische spelers had kregen ze geen kans om het correct af temaken.

Na ongeveer 10 minuten op de klok werd door Ingmar Claris de stand op 1-0 gezet. Nieuwkoop vocht zich terug maar het team had moeite met de verdedigers en de keeper van Bodegraven.
 
Na de rust werd het team van Nieuwkoop agressiever en zette alles op alles om het de achterstand weg te werken. Echter de muur van bodegraven kon regelmatig de perfect opgezette aanval van Nieuwkoop tegenhouden.
 
Na 15 minuten in de tweede helft kon Ingmar Claris de stand op 3-0 brengen.
Nieuwkoop deed zij uiterste best om de stand te veranderen. Het geluk kwam vanuit een strafcorner voor Nieuwkoop, zij kregen een kans en benutte het door het goede samenspel en tactiek en bracht de stand op 3-1.
 
Met nog 10 minuten te spelen was aan de wedstrijd niet te zien dat teams het hadden opgegeven. Kort daarna  werd de stand door Ingmar Claris op 4-1 gebracht en dat werd tevens de eindstand.