Familievoorstelling “Titus, zoon van Rembrandt”

5 Mrt 2011 - 15:00

Bodegraven - De familievoorstelling “Titus, zoon van Rembrandt” door Ila van der Pouw is 5 maart om 14.00 uur te zien in het Evertshuis in Bodegraven.
“Titus” is een sfeervolle voorstelling over opgroeien in de schaduw van roem en het lcihjt van onvergankelijke kunst. Over je eigen weg vinden en daar trouw aan blijven. “Titus” gaat over de kunst van het leven zelf. Een humoristische, ontroerende en magische voorstelling voor iedereen vanaf 7 jaar.

Je vader zal maar één van de beroemdste schilders van zijn tijd zijn. En dan raakt hij uit de mode. De verkoop loopt terug. Schuldeisers willen geld zien. En je vader verschuilt zich diep achter zijn schildersezel. Ondertussen is je opvoeding overgelaten aan alweer je twééde stiefmoeder. Een recept voor rampspoed? Niet als jouw naam Titus van Rijn is, de dwarse, slimme, levenslustige zoon van Rembrandt. Als de problemen Rembrandt boven het hoofd lijken te groeien, blijkt Titus meer in zijn mars te hebben dan zijn vader durfde te vermoeden.

Bij de voorstellingen van Ila van der Pouw vergeet je dat je naar poppen kijkt. Ila werd genomineerd door de Rabobank Cultuurprijs en won de publieksprijs van het Noord Hollands Dagblad.

De voorstelling begint om 14.00 uur. Kaarten à € 7.00 / € 8.50 zijn verkrijgbaar aan de theaterkassa van het Evertshuis, Spoorstraat 15 te Bodegraven. Voor meer informatie en reserveringen: 0172-618484 of kijk op www.evertshuis.nl