Wie wint nieuwe scooter bij Rohda’76?

22-08-10 Bodegraven - Naast tal van competitie- en bekerwedstrijden, staat het Rohda-complex aan de Broekveldselaan op zaterdag 4 september bol van de andere activiteiten.

Vanaf 12.00 uur kunnen kinderen zich uitleven op een stormbaan, springkussen, waterbaan en andere speelattracties. Ook kinderen die geen lid zijn, mogen hier hun kunsten vertonen. Het avondprogramma bestaat uit een barbecue en feestavond met optredens van een zanger en DJ. En er is een verloting.

Niet zomaar een verloting, maar eentje waarbij de winnaar met een gloednieuwe scooter naar huis gaat. Die vertegenwoordigt een waarde van maar liefst  € 1.999. Peter Goedhart van MOTOR city Amsterdam BV stelt deze hoofdprijs beschikbaar. Daar blijft het niet bij. Er vallen namelijk nog meer aantrekkelijke prijzen te verdelen, waaronder een handige biertap voor thuis.

De feestdag is vooral bedoeld om alle Rohda-leden en andere gasten te plezieren. Daarnaast hoopt de vereniging ook nog wat geld over te houden. Dat legt Rohda opzij voor een opknapbeurt van de accommodatie. Meer weten over deze feestdag? Kijk dan op: www.rohda76.nl.