Gedeelte N 458 vanaf 14 maart weer open

De N 458 tussen Woerden en de rotonde bij Bodegraven is vanaf vrijdag 14 maart om 16.00 uur weer toegankelijk voor alle verkeer. De provincie Zuid-Holland is erin geslaagd de onderhoudswerkzaamheden aan dit traject sneller af te ronden dan gepland. Vanaf maandag 17 maart om 07.00 uur start de provincie met de werkzaamheden aan het laatste gedeelte van de N 458: Fase 4. Dat is de Noordzijde, tussen de rotonde Broekveldselaan en de Burgemeester Kremerweg. Ook de rotonde wordt opnieuw geasfalteerd.

 

 

Met het openstellen van het weggedeelte tussen Woerden en de rotonde Broekveldselaan komt ook een einde aan de maatregel voor het verkeer dat tijdens de spits de route via de Zuidzijde volgde. Bovendien zijn de snelheidsbeperkende maatregelen en begeleiding van de verkeersregelaars niet meer nodig.

Gevolgen van de werkzaamheden fase 4:

De provincie gaat de rotonde en de Noordzijde frezen en asfalteren. Ook wordt op een gedeelte een nieuw trottoir aangelegd. Deze werkzaamheden lopen door tot uiterlijk medio april. Als gevolg hiervan is de Noordzijde tijdelijk afgesloten voor het verkeer. Aanwonenden kunnen hun woning gewoon bereiken. Zij moeten wel rekening houden met enige, tijdelijke overlast.

Omleidingsroute tijdens werkzaamheden fase 4:

Verkeer volgt tijdens de werkzaamheden een omleidingsroute door Bodegraven. Borden geven de precieze route aan.

Meer informatie

Alle informatie over de werkzaamheden aan de N 458 is te vinden op de speciale website van de provincie Zuid-Holland: www.n458.nl.

Geïnteresseerden die automatisch op de hoogte willen worden gebracht van het laatste nieuws kunnen zich daar ook aanmelden voor de digitale nieuwsbrief.