VVV loket in gemeentehuis geopend

Wethouder Van Veelen heeft op maandag 3 maart om 12.00 uur , door zich als eerste klant te melden aan de balie, het VVV agentschap in het gemeentehuis geopend.
vvv
De wethouder vindt het belangrijk dat er weer een VVV loket is.
Bodegraven heeft diverse locaties die veel bezocht worden door de toeristen; de molen de Arkduif, Evertshuis, de Wierickeschans, de Meije en het watertoerisme op de Rijn.

Voorheen was het VVV gevestigd in het Everthuis maar tijdens de zomermaanden was dit gesloten en nu in het gemeentehuis is het 5 dagen per week geopend op de tijden dat de afdeling Publiekszaken open is; van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en woensdagavond van 18.30u tot 20.30u.

Op diverse toeristische lokaties in Bodegraven, zijn verwijzigings bordjes geplaatst zodat toeristen weten waar het VVV zich bevindt.

Het VVV agentschap is tijdelijk in het gemeentehuis en zal later ondergebracht worden op een nieuwe locatie, als optie is gekozen voor de molen de Arkduif, maar zonder restauratie is de molen niet geschikt. Wanneer de molen gerestaureerd is verhuist het VVV agentschap alsnog naar die locatie.