‘Hart’lopers gezocht voor Leiden Marathon

31-01-10 Leiden - Steun de Nederlandse Hartstichting op zondag 16 mei 2010  Als deelnemer in het Hartstichting-businessteam dragen hardlopers hun steentje bij aan de bestrijding van hart- en vaatziekten.

Men kan 'hartloper' worden door zich te laten sponsoren door familie, vrienden of bedrijf voor minimaal € 100,-.  Lopers kunnen kiezen uit de afstanden 5, 10, 21 of 42 km. Inschrijven als ‘hartloper’ kan tot en met 13 april 2010. Snelle beslissers die zich inschrijven vóór 12 maart hebben de mogelijkheid ook deel te nemen aan de gratis clinic die Leiden Marathon geeft op 20 maart in Katwijk.

Hardlopers van de businessteams  krijgen bij de Leiden Marathon beschikking over gratis extra faciliteiten, zoals douchegelegenheid, kinderopvang, bewaakte tassengarderobe, massage en catering.

Deze prachtige loop door stad en natuur staat bekend om de bijzondere service en aandacht voor de deelnemers. Opvallend is ook de gezellige sfeer doordat tienduizenden toeschouwers de bijna 200 businessteams naar de finish toe juichen. De Hartstichting verbindt zich graag aan deze goed georganiseerde marathon. In het centrum van Leiden zal de Hartstichting met een stand aanwezig zijn om haar werk onder de aandacht te brengen van het publiek.

Voor meer informatie of aanmelding kunt u terecht bij Ans Hooiveld, coördinator Nederlandse Hartstichting, tel. 06-51113573 of e-mail: a.hooiveld@hartstichting.nl.