Vierde zege op rij voor CVC Reeuwijk

01-12-2019 Nieuw-Vennep - Het kan snel gaan. Na 6 competitieronden stond CVC Reeuwijk met 6 punten en een 11e plek nog in de staart van de 3e Klasse A. Vier wedstrijden later stegen de Reeuwijkers met stip naar de 4e plek en mogen zich zelfs subtopper noemen. Afgelopen zaterdag bond CVC de 4e competitiezege op rij aan de zegekar. Uit tegen FC VVC werd met 2-4 gewonnen. Een gemakkelijke ‘exercitie’ was het geenszins. CVC Reeuwijk wist zich

in de 2e helft met moeite overeind te houden nadat de Vennepers van een 0-3 achterstand toch terug kwamen tot 2-3. Inderdaad CVC liet weer een 0-3 voorsprong bijna uit handen glippen. Met sterk keeperswerk bleef vooral doelman Ruben van Delft in die fase als rots in de branding en hield CVC op de been. De 2-4 nadien kwam precies op tijd om CVC weer wat lucht te geven. Kevin v.d. Heuvel verraste van afstand VVC-doelman Justin de Feijter na goed voorbereidend werk van invaller Sven de Jong.

Ondanks de moeilijke en stroeve 2e helft had CVC wel weer een sterke start van de wedstrijd. Al in de eerste minuut glipte Joep van Keulen door de VVC-verdediging en scoorde beheerst de 0-1. Een lekkere start die René Storij een vervolg gaf door een doelpunt na een hoekschop: 0-2. De 2e helft leek in eerste instantie na de 0-3 door Joep van Keulen voor CVC soepeltjes te gaan verlopen. Echter slordigheden en verkeerde keuzes aan CVC-kant bracht de hard ploeterende thuisploeg weer in de wedstrijd. Maar het kreeg uiteindelijk CVC niet te pakken: 2-4.

• Bericht: André van Egdom

 
► Joep van Keulen schermt de bal af met een VVC-verdediger in de rug. Hij bracht CVC Reeuwijk al in de 1e minuut aan de leiding.
 
► René Storij steekt het middenveld over. De middenvelder bracht CVC Reeuwijk op 0-2.
 
► Kevin v.d. Heuvel (r) probeert controle te krijgen over de bal. De door hem gescoorde 2-4 was een bevrijding voor CVC Reeuwijk.