Toneelklup Animoso - ‘Ik ben er wel, maar.... ik ben er niet!

8 Feb 2020 - 20:00

Nieuwerbrug - Een klucht in twee bedrijven, geschreven door Jan Tol en Astrid Baijs. Het stuk speelt zich af in een hotel, dat vanwege een ziekenhuisopname, tijdelijk wordt gerund door Evert. Zonder enige ervaring in het hotelwezen probeert hij zo goed en zo kwaad als het wil, de zaken in goede banen te leiden. Al snel blijkt, dat het personeel niet echt gewillig is en liever een tukkie doet, dan voor de gasten klaar te staan.

Over de gasten gesproken, dat is vanzelfsprekend een bont gezelschap, met dito gedrag. Iedereen brengt natuurlijk ook koffers mee en dat leidt dan weer tot verwarring welke koffer van wie is. En wie is die dominee Van Opstelten en is die
nu echt door de kansel gezakt? Hoeveel dominees verblijven er trouwens in het hotel? En dan... een gaslek, het bad verstopt en een deur op slot? Wat een toestanden, en dat op zo’n klein podium....! Nou ja, kom het zelf maar zien en horen.

Op zaterdag 8 februari, vrijdag 14 februari en zaterdag 15 februari 2020 om 20.00 uur. Wierickehuis, Graaf Albrechtstraat1,  Nieuwerbrug. Info: Toneelklup Animoso op facebook.