VOETBAL: Rohda Dames-1 moeizaam langs CVC

23-11-09 Rohda dames 1 heeft thuis met 1-0 gewonnen van CVC Reeuwijk. In de eerste helft viel het enige doelpunt van de wedstrijd. Beide teams lieten zeer matig voetbal zien.

De thuisploeg begon aanvallend sterk, maar zwakte al snel af. Middenvelder Claire Kortbeek maakte na twintig minuten het enige doelpunt van de wedstrijd. Door de keepster en verdediging van de bezoekers uit te spelen, tikte zij voor open doel de 1-0 binnen. De dames van CVC kwamen niet verder dan het 16-meter gebied.

In de tweede helft was er geen verbetering te zien aan de kant van Rohda. De Reeuwijkers werden aanvallender en kwamen een aantal keren voor het doel van de thuisploeg. Toch wisten zij niet tot scoren te komen. De keepster van CVC Reeuwijk voorkwam een goal van Rohda door de bal uit de rechterkruising te tikken. Vlak voor het einde van de wedstrijd werd er een directe vrije trap voor de koploper afgekeurd op buitenspel. Voor eenieder was dit een vreemde beslissing.

Ondanks een slecht gevoetbalde wedstrijd, heeft Rohda nog geen wedstrijd verloren en staan zij nog steeds bovenaan in de vierde klasse

 

 

                                                     Dames Rohda'76 in actie.