Nieuw radioprogramma op donderdagavond GospelWorld Christian Music

27-11-2019 Bodegraven-Reeuwijk - Deze week introduceert RTV Bodegraven opnieuw een pareltje op de radio: GospelWorld Christian Music. Een hedendaags muziekprogramma waarbinnen het accent ligt op de populaire christelijke muziek zoals gospels en relipop. De presentatie is in handen van Patrick Vegt, maar de internationaal georiënteerde playlist wordt door Benjamin Kok (20 jaar) en

Marie-Louise Oliwkiewicz (19) samengesteld.

GospelWorld Christian Music wordt iedere donderdagavond van 22.00 uur tot 23.00 uur op de radio uitgezonden bij RTV Bodegraven en is terug te beluisteren via  uitzending gemist op deze website bij Radio.

‘We willen vooral laten horen dat relipop een toegankelijke muziekstroming is geworden waarbij iedereen zich thuis kan voelen’. Zo brengen we verschillende stijlen christelijke muziek naar buiten om zo jong en oud samen te brengen in de muziek'. De naam GospelWorld is hier dan ook op gebaseerd. Tot nu toe ontbrak een dergelijk muziekprogramma op de lokale radio in onze gemeente, maar nu is er een mogelijkheid en een ontzettend leuke uitdaging om er mee aan de slag te gaan.