Rohda ’76 laat teveel steken vallen

25-11-2019 Bodegraven - In een gelijk opgaande wedstrijd heeft Rohda ’76 de kaas van het brood laten eten. De blauwhemden verloren geheel onnodig van Woerden. De bezoekers profiteerden optimaal van het geschutter in de Rohda-afweer: 1-3. Toch kreeg Rohda ’76 al binnen 10 minuten een unieke gelegenheid om op voorsprong te komen: een strafschop. Een klusje dat Mitchell van Waveren al vele keren met succes klaarde.

Nu niet. De trap vanaf 11 meter eindigde tegen het reclamebord naast het doel. De gasten lieten zien hoe je fouten in de defensie vakkundig afstraft en zaten halverwege de wedstrijd al op rozen: 0-2.
Na een uur spelen maakte Van Waveren zijn misser vanaf de penaltystip goed en verkleinde de achterstand tot 1-2. Verder dan dat wapenfeit kwam de thuisclub niet.

Vlak voor tijd mocht Woerden opnieuw een cadeautje van Rohda ’76 uitpakken: 1-3. Met 9 punten uit evenzovele wedstrijden vindt Rohda ’76 zich terug op een teleurstellende 9e plaats. Komende zaterdag komt Rohda ’76 niet in competitieverband in actie.

 
► Herman Berends zet namens Rohda’76 een sliding in. (Foto: SC Woerden)