Burgemeesters te gast in Politiek Café

22-11-09 Komende vrijdag zijn de burgemeesters Lokker en Elzinga te gast in de live-uitzending van Politiek Café. Ze vertellen wat ze allemaal moeten doen om de fusie tussen Reeuwijk en Bodegraven goed te laten verlopen en hoe ze hun toekomst zien na de gemeenteraadsverkiezingen, die volgend jaar 18 november plaatsvinden.

De fractievoorzitters van GroenLinks en PvdA, Broos de Groot en Oscar de Klijne, geven hun visie op de actuele thema’s die in Bodegraven spelen. In Reeuwijk is GroenLinks een lijstverbinding aangegaan met de PvdA en ze vertellen hoe dat straks gaat met de komende verkiezingen.

U maakt tijdens de uitzending ook kennis met de heer Arie Boele, raadslid in Reeuwijk namens de SGP/CU. Hij was lid van het activiteitencomité voor het 900-jarig jubileum van Waarder in 2008.

Het publiek kan tijdens de uitzending meekijken en voor of na het interview met de gasten van gedachten wisselen.

Iedereen is van harte uitgenodigd om de live uitzending van Politiek Café bij te wonen op vrijdag 27 november tussen 20.00 en 22.00 uur in de foyer van Cultureel Centrum Evertshuis. De radio-uitzending is te beluisteren via interent www.rtvbodegraven.nl en via de radio (ether 107.8 FM en de kabel 103.4 FM).