Orkest van het Groene Hart - Een winters sprookje

11 Dec 2019 - 19:00

Woerden - The Snowman is een animatiefilm uit 1982 over een jongetje en zijn beste nieuwe vriend: een sneeuwman die ’s nachts op magische wijze tot leven is gekomen. Samen beleven ze de leukste avonturen, zoals dansen met andere sneeuwmannen en vliegen boven de straten van Londen. De film bevat geen gesproken tekst en wordt enkel verteld door muziek en beeld, wat het tot een bijzondere en onvergetelijke ervaring maakt.

De enige tekst in de film, die ongeveer een halfuur duurt, wordt gezongen in het bekende nummer Walking in the air. Dit nummer zal gezongen worden door Daantje van den Broek: een van de leerlingen van het talentenprogramma Talent XL van muziekschool Het Klooster. Naast Walking in the air zal Daantje nog een tweetal nummers opvoeren: I’d give my life for you: een prachtige ballad uit de bekende musical Miss Saigon. Deze musical gaat over een militair die, jaren na hun eerste ontmoeting, onverwachts opnieuw zijn eerdere grote liefde tegenkomt. Hij was haar uit het oog verloren tijdens de evacuatie van Vietnam.

Hiernaast zingt Daantje een nummer uit de gloednieuwe musical Anastasia. Hierin wordt het verhaal verteld van een meisje dat uit een weeshuis wordt gehaald om de laatste overlevende dochter van de Russische tsaar te spelen, maar uiteindelijk daadwerkelijk de verloren gewaande Anastasia blijkt te zijn.

 Het orkest zal de film The Snowman live voorzien van muziek!

Op 11 december 2019 om 19.00 uur. Kerkelijk centrum Het Baken, Steinhagenseweg, Woerden. Toegang: gratis voor iedereen! Al met al zal dit familieconcert een leuk en toegankelijk concert worden voor kijkers en luisteraars van alle leeftijden.