De Formule 1 Show

20 Nov 2019 - 12:00

Gouda - De belangstelling voor Formule 1 is enorm toegenomen sinds Max Verstappen in 2016 als eerste Nederlander de Grand Prix won. Formule 1 is op dit moment in populariteit de snelst groeiende sport in Nederland.

Goed nieuws voor de sportfans! Op dinsdag 7 juli 2020 komt de Formule 1 Show weer naar Gouda. De Goudse Schouwburg heeft de populaire voorstelling met Olav Mol en Jack Plooij kunnen bijboeken voor het huidige theaterseizoen. De kaartverkoop is reeds gestart. www.goudseschouwburg.nl

Voor veel echte liefhebbers stelt een Formule 1 wedstrijd niet veel voor zonder het gevatte commentaar van Olav mol en Jack Plooij. Olav Mol is al sinds 1991 commentator bij de GP's en de laatste jaren bij Ziggo Sport. Een grotere expert dan Mol op het gebied van Formule 1 bestaat er niet. Van de geschiedenis tot aan obscure feitjes, Mol weet het allemaal. Verslaggever Jack Plooij verzorgt bijdragen vanuit de pitstraat en interviewt coureurs.

Nu staan Mol en Plooij samen in het theater met De Formule 1 Show om hun passie te delen. Daar geven zij een exclusieve kijk achter de schermen. Interessante feiten, anekdotes, geheimen van coureurs, waar de kenner, maar ook de leek zijn hart aan kan ophalen.