Expositie Annemiek Visser

15 Nov 2019 - 18:00

Zegveld - Kunstschilder Annemiek Visser schildert bijna 35 jaar. Ze volgde schilderlessen bij de bekende Woerdense kunstenaar Henk Schippers. Later waren onder meer Jan Vermaat en Peter Kempeneers bij De Schilderclub Woerden Haar stijl is ‘veelzijdig, divers en kleurrijk‘. Ze houdt van magisch surrealistische kunst en dat is terug te zien in haar werk.

Haar stijl is ‘veelzijdig, divers en kleurrijk‘. Ze houdt van magisch surrealistische kunst en dat is terug te zien in haar werk. Hetgeen de bezoeker nu in de galerie van De Blauwe Meije te zien krijgt, is een serie schilderijen waarin vrouwen, maskers, dieren en wonderlijke figuren te zien zijn. Vaak zit er in haar schilderijen een kwinkslag of een verhaal. Het is natuurlijk aan de kijker om dat in te vullen.

Expositie is te zien van  9 november tot 1 januari elke zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Buitenplaats de Blauwe Meije, Meije 300, 3474 MD Zegveld (Ut). Door de week op afspraak bel:06-20825662.

Annemieke Visser richt in 2017 ‘KUNSTaandenRIJN op samen met Elly Waterman. Deze stichting biedt beeldend kunstenaars in Woerden en omgeving een podium om zichzelf en hun werk te laten zien en te verkopen.