Ontdek de wereld van de geoloog

9 Nov 2019 - 09:15

Alphen a/d Rijn - De activiteit van de  IVN jeugdgroep De Fladderaars staat in het teken van: Ontdek de wereld van de geoloog". Heb je je ooit afgevraagd welke schatten er in de wereld onder je voeten liggen?

 

Een geoloog wel! Die houdt zich namelijk bezig met het bestuderen van de aarde en haar geschiedenis. Denk aan gesteenten en fossielen, maar ook aan vulkanen, aardbevingen en gebergten. Waan jij je ook eens in de wereld van de geoloog?

Een ontdekkingstocht met heel veel verschillende opdrachten en bijzondere verzamelingen. En alle kinderen krijgen na afloop een aantal bijzondere voorwerpen mee. Misschien wel het begin van hun eigen fossiele verzameling.

Op zaterdag 9 november 2019. De Fladderaars de IVN jeugdgroep voor kinderen van 8-12 jaar zijn erg geïnteresseerd in de natuur. Elke tweede zaterdag van de maand komen zij van 9.15-11.45 uur bij elkaar in bezoekerscentrum De Veenweiden te Alphen aan den Rijn. Wil je ook een keer kennismaken met deze enthousiaste natuurjeugdgroep, stuur dan een mail naar: fladderaars.vlinders@gmail.com.