Pannenkoekenactie voor dolfijntherapie

02-11-2019 Gouda - De negenjarige Ive Bos uit Gouda is geboren met het 18p-tetrasomiesyndroom. Slechts een of twee kinderen per drie jaar worden met een dergelijk syndroom geboren in Nederland. Ive is een vrolijk meisje dat zich verbaal niet kan uiten. Dat maakt haar ongeduldig en driftig. In 2017 kreeg ze dolfijntherapie waar ze goed op reageerde..

 

Een dolfijn ondersteunende therapie op Curaçao is behoorlijk kostbaar: 7.500 euro aan therapie alleen, en dan heb je het nog niet over reis en verblijf op Curaçao. De verzekering dekt in het gunstigste geval een paar honderd tot 1.500 euro. Gezien de ongunstige dollar stand en flinke kostenstijging, heeft de familie deze keer ongeveer €15.000,- nodig.

Om geld in te zamelen wordt op vrijdag 8 op zaterdag 9 november een pannenkoekenactie gehouden. Pannenkoeken kunnen vanaf vrijdag 11u00 opgehaald worden. "Met bakken zullen we al eerder starten. De hele dag en nacht staat de deur open om ook een lekkere pannenkoek bij ons te eten op de Helena Hoeve 28 in Gouda" zegt Bos..

De kosten zijn een euro per stuk. Bestellen kan via dolfijnenactie@hotmail.com of persoonlijk bericht. Geef even aan wanneer je ze op komt halen. Wil je de actie steunen maar ben je niet in de gelegenheid om pannenkoeken te komen halen, dan kun je een donatie overmaken op NL68ABNA0251115070, t.n.v. W.J. Bos eo.