Concert Harmonie de Vriendschap en Koor Bravour

10 Nov 2019 - 15:00

Woerden - Harmonieorkest De Vriendschap en Koor Bravour organiseren een gezamenlijk optreden in de Sint-Bonaventurakerk in Woerden. De afgelopen twee jaar bleek deze combinatie een groot succes!

 


Beide verenigingen hebben een geheel verschillende beleving bij muziek en uiten dit ieder op hun eigen manier. De één bespeelt vele soorten instrumenten en de ander maakt hoofdzakelijk gebruik van de stem door te zingen. Door dit verschil hebben beide verenigingen ook een totaal verschillend repertoire. Dat maakt de combinatie tijdens dit concert zo uniek waarbij de prachtige locatie natuurlijk een grote rol speelt bij de uiteindelijke beleving van de uit te voeren muzikale bewerkingen. Zowel de Vriendschap als Bravour brengen eigen repertoire ten gehore maar er is ook hard gewerkt aan muzikale hoogstandjes die gezamenlijk worden uitgevoerd. Een onverwachte combinatie met een geweldig resultaat.

Op zondag 10 november 2019 aanvang 15.00 uur. Sint-Bonaventurakerk, Rijnstraat 60, 3441BR Woerden. Voor de derde keer gratis toegankelijk.