Nieuw bestuur zoekt bestuurssecretaris

31-10-2019 Bodegraven-Reeuwijk - Het nieuwe bestuur van Stichting Lokale Omroep Bodegraven zoekt een bestuurssecretaris en twee leden.
Kandidaten zonder bestuurservaring bieden we de kans om bestuurservaring op te doen “by learning on the job”.
Kandidaten met bestuurservaring bieden we de uitdaging om van een eenvoudige lokale omroep een publieke media-instelling van betekenis te maken.

 

Over de omroep
De lokale omroep RTV  Bodegraven zendt uit op radio en tv in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, plaatst nieuwsberichten op de website, kabelkrant,  Facebook en Twitter. De radio- en tv-uitzendingen zijn via alle kabelmaatschappijen, internetproviders en internetstream te ontvangen. De omroep beschikt over een moderne radio- en tv-studio in het Evertshuis in Bodegraven. De ongeveer 60 vrijwilligers leveren een gemêleerd programmapakket en dagelijks nieuws.

Wat vragen we

Een bestuurslid van Stichting Lokale Omroep Bodegraven helpt mee om de ambities van de publieke lokale omroep RTV Bodegraven te realiseren. Je denkt mee over de mogelijkheden om de ambities van de omroep te financieren, je hebt een actieve houding en speelt in op de kansen die er zijn. We willen samenwerken met lokale omroepen in de regio, meer actuele content maken en de omroep beter  op de kaart zetten. Als bestuurslid maak je tenminste een dagdeel per week vrij voor Stichting Lokale Omroep Bodegraven

Wat hebben we te bieden

  • Kandidaten zonder bestuurservaring die wel communicatief vaardig zijn en mensen met elkaar kunnen verbinden en graag hun netwerk in de regio willen uitbreiden, bieden we de kans om bestuurservaring op te doen “by learning on the job”.
  • Kandidaten met bestuurservaring die interesse hebben voor het lokale en regionale publieke medialandschap, bieden we de uitdaging om van een eenvoudige lokale omroep een publieke media-instelling van betekenis te maken.

Reageren.
Heb je interesse in de functie van bestuurssecretaris of bestuurslid en wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via e-mail info @rtvbodegraven.nl ten name van Nel de Wilde of telefonisch 06 31 94 89 22.