Raadslid van het jaar 2019 'Burgerlobby' verkiezing

31-10-2019 Bodegraven-Reeuwijk - Inwoners van Bodegraven-Reeuwijk kunnen dit jaar stemmen op hun favoriete gemeenteraadslid tijdens de Burgerlobby verkiezing 'Raadslid van het Jaar 2019'. Stemmen kan via deze link  Wie van de in totaal 23 raadsleden steekt er volgens de inwoners als volksvertegenwoordiger bovenuit?

 

Is de krachtigste debater of brengt zijn politieke boodschap helder en duidelijk over? Maar is vooral goed zichtbaar als raadslid binnen onze gemeente?

Tot wanneer stemmen?
Tot 30 november a.s. kan er worden gestemd op alle gemeenteraadsleden. De vijf raadsleden met de meeste stemmen gaan door naar de finale. Vanaf 1 december tot en met 14 december kunnen inwoners dan opnieuw hun stem uitbrengen op een van deze vijf raadsleden in de finaleronde.
Tijdens de opname van het Jaaroverzicht 2019 van RTV Bodegraven 'Kerst en Kurk vanuit het Evertshuis' wordt bekend gemaakt wie het Raadslid van het Jaar 2019 is geworden.

Eerst volgende uitzending van Burgerlobby
Aanstaande woensdag 6 november is de live-on-air-podcast de Burgerlobby opnieuw rechtstreeks te beluisteren en te zien bij RTV Bodegraven. Inwoners kunnen bovendien via de Facebookpagina De Burgerlobby online vragen stellen aan een volksvertegenwoordiger over de onderwerpen die besproken worden. Dit keer is Reinoud Doeschot van GroenLinks Bodegraven-Reeuwijk te gast.