Bodegraven zakt terug tegen Kamerik

27-10-2019 Bodegraven - Afgelopen zaterdag verloor Bodegraven met 1-2 van Kamerik en miste daardoor een sprong naar de middenmoot in de 4e klasse B. Bodegraven kwam goed uit de startblokken. Na ruim 10 minuten bracht Gerrit Hulters uit een voorzet de openingstreffer op het scorebord. Vrij voor doel plaatste hij de bal onder Kamerik-goalie Robert de Wit in het doel: 1-0. De goede start van Bodegraven kreeg geen vervolg. Bodegraven zakte terug

en Kamerik kreeg meer en meer maar vat op de wedstrijd. Nog voor rust had Kamerik de gelijkmaker te pakken: 1-1. In de 2e helft bleef Bodegraven lang hopen op een resultaat. Het bleef loeren op de counter met het gevaarlijke aanvalskoppel Mitchel v.d. Tier en Gerrit Hulters. Echter te slordig inspelen van de bal lag een 2e treffer in de weg. En die kans werd aanzienlijk verkleind door een 2e gele kaart voor Randy Zaal, die te laat een tackle inzette. Scheidsrechter Heemskerk, die goed leidde, kende geen pardon voor de middenvelder.

Kamerik profiteerde bijna onmiddellijk van de overtalsituatie: 1-2. Bodegraven ging nog wel voor de 2-2 en was er zelfs nog een enkele kans daarop. Maar Kamerik hield de voorsprong vast. Ilias Hadi kende in de 2e helft  na een lang herstel van een blessure als wisselspeler nog z’n terugkeer in Bodegraven.

• Bericht: André van Egdom

 
► Gerrit Hulters (l) tracht bij de bal te komen tegen Kamerik. Hij scoorde voor Bodegraven de openingstreffer: 1-0.
 
► Mitchell v.d. Tier (r) in actie tegen Kamerik.
 
► Randy Zaal trekt ten aanval tegen Kamerik. In de 2e helft liep de middenvelder tegen een tweede gele kaart.