Maatjesproject Samen Sterk

11 Nov 2019 - 19:00

Reeuwijk - Altijd al iets willen betekenen voor een plaatsgenoot? Dan is dit jouw kans! Een maatje is een vrijwilliger die één-op-één gekoppeld wordt aan iemand die een maatje wil. Mogelijk ga je wekelijks een uurtje langs, sommige mensen vinden 1x per twee weken of een maandelijkse afspraak voldoende.

Je helpt iemand de draad weer op te pakken en samen (nieuwe) dingen te gaan ondernemen. Je staat als maatje naast de ander, met als uitgangspunt dat jullie allebei plezier beleven aan het contact. Ga je aan de slag als maatje, dan kun je deelnemen aan de trainingen en bijeenkomsten, die georganiseerd worden door ‘Samen Sterk’. Samen Sterk is het maatjesproject van SAM. Tijdens de bijeenkomst ontmoet je andere vrijwilligers en krijg je een duidelijker beeld van wat het inhoudt om een maatje van iemand te zijn.
 

Graag vooraf aanmelden voor deze bijeenkomst via samensterk@samvrijwilligers.nl Voorafgaand aan de bijeenkomst zal iemand van Samen Sterk met u een kennismakingsgesprek houden, zodat verwachtingen over en weer duidelijk zijn.

Op 11 november 2019 van 19:00 tot 21:00 is er een introductiebijeenkomst voor nieuwe maatjes van Samen Sterk gemeente Bodegraven-Reeuwijk. in Huis van Alles, Reeuwijk-Brug