Goed weekend voor VSTS-teams

16-10-2019 Bodegraven - Het VSTS-dames als -herenteam wonnen afgelopen weekend hun competitiewedstrijd. De VSTS-dames lieten VOLEVO met 3-1 in het stof bijten. Passer-loper Aline van den Heuvel speelde tegen VOLEVO ook tegen haar eeneiÏge tweelingzus. De tweelingzusjes daagden elkaar lekker uit door vooral veel op elkaar te serveren. Ondanks de overwinning was dit geen sprankelende wedstrijd voor de dames van VSTS.


 

In de eerste 3 sets bouwde VSTS snel een grote voorsprong op, maar VOLEVO kwam door veel eigen fouten aan de kant van VSTS steeds weer terug in de wedstrijd. Libero Karin van Rijn speelde een goede wedstrijd. Zij zat bij elke prikbal en gaf mooie passes zodat spelverdeelster Judith Terpstra makkelijks setjes kon geven.

In set 2 maakte spelverdeelster Steffi van den Berg haar debuut en in set 3 mocht (jongste speelster) Olivia van Wijngaarden beginnen. Beide speelsters hebben erg goed gespeeld. Helaas konden de dames van VSTS de concentratie niet vast houden in set 4, waardoor zij helaas niet alle 5 punten in Bodegraven konden houden. Setstanden: 25-21, 25-22, 25-21 en 12-25.

HERENTEAM:

Het VSTS-herenteam bond ZVH 3 aan de zegekar: 4-0. Al snel was duidelijk dat er een groot verschil zat tussen het niveau van de 2 teams. Alles aan de kant van de Bodegravers lukte en resulteerde in een punt. Zowel de krachtige service series van onder andere Mathijs van de Lecq als de perfect uitgevoerde aanvallen aan de kant van VSTS zorgde voor een mooie wedstrijd. Al snel was de wedstrijd aan zijn einde met klinkende setstanden van 25-8, 25-10, 25-12. Alleen in de laatste set verslapte VSTS een beetje en kwamen de mannen van ZVH wat dichterbij tot 25-20.