Judoka’s Goederaad succesvol in Nijmegen

15-10-2019 Nijmegen - Op zaterdag 12 oktober streden de judoka’s van Sportschool Goederaad op het Open Nijmeegse Kampioenschap.
In de eerste groep kwamen de dames onder 17 aan bod. Indy Spits, Caitlin Binnendijk en Claudia Kamal Ghatias strijden sinds dit seizoen alle drie in dezelfde gewicht- en leeftijdsklasse, waardoor zij in een poule van 6 tegenover elkaar kwamen te staan. Tot aan de laatste poulewedstrijd kon de

uitslag nog alle kanten op. Uiteindelijk werd Caitlin Binnendijk tweede en Indy Spits derde. Claudia Kamal Ghatias eindigde als vierde in deze poule. In de tweede groep wist Eline van Niekerk een tweede plaats te bemachtigen. Bianca Kamal Ghatias draaide op haar 11e verjaardag voor het eerst mee in de -15 leeftijdsklasse en wist ondanks sterk judo niet in de prijzen te vallen. In de derde groep wist Jos van Wensveen een mooie tweede plaats te bemachtigen. Sieb Griede werd derde. Ricardo Kamal Ghatias, Victor van Niekerk en Lars Leuverink wisten geen podiumplek te bemachtigen.

► Eline van Niekerk (l) beklom in Nijmegen als 2e het podium.
 
► Ook Caitlin Binnendijk (2e) en Indy Spits (3e) behoorden tot de medaillewinnaars. Helemaal rechts Bianca Kamal Ghatias die vierde werd.