Opnieuw gelijkspel voor CVC Reeuwijk

05-10-2019 Reeuwijk-Brug - Het is nog wachten op de eerste driepunter voor CVC Reeuwijk. Het kwam er afgelopen zaterdag niet van. CVC moest opnieuw de punten delen. Op eigen veld kwam het tegen TAVV niet verder dan 1-1. Net als vorige week kwamen de Reeuwijkers in de 1e helft op voorsprong. Terwijl TAVV meer en meer de wedstrijd begon te regisseren, kreeg het in de 15e minuut toch een tik op de neus. Moussa Kallisse werkte zich door de Ter Aarse verdediging

en rondde zijn actie doeltreffend af: 1-0. Kort daarop bood Thomas van Dijk met een voorzet langs het doel Joep van Keulen de kans om er 2-0 van te maken. De Reeuwijker zocht het doel jammerlijk te hoog. TAVV behield daarna weliswaar het meeste balbezit, maar dat leverde geen rendement op. Want ook net als vorig weekend hield CVC de voorsprong vast tot in de rust.

Ook in de 2e helft het zelfde beeld met TAVV de ploeg met het meeste balbezit. In de 61e minuut had de degradant uit de 2e klas dan toch de 1-1 op het scorebord, waarbij de CVC-verdediging niet attent genoeg reageerde. Vanaf dat moment drukte TAVV het gaspedaal nog eens in voor de volle winst. CVC hield stand en had reden tot klagen nadat scheidsrechter De Leeuw niet naar de strafschopstip wees na een overtreding op Moussa Kallisse. In de laatste minuten kwam TAVV zelfs nog even in de knel toen CVC toch een soort slotoffensief in de benen had en Moussa Kallisse nog bijna CVC de gewenste driepunter bezorgde.
 

• Bericht: André van Egdom

 
► Moussa Kallisse aan de bal tegen TAVV. Hij nam opnieuw de openingsgoal voor CVC Reeuwijk voor zijn rekening.
 
► Joep van Keulen: grote kans op 2-0 gemist.
 
► De 1-1 in de maak. Dylan Jongman (5) en CVC-doelman Ruben van Delft weten dat niet meer te voorkomen.
 
► Dylan Jongman kopt de bal weg uit eigen verdediging.