Lezing ‘Candida, bron van ziekten’

15 Okt 2019 - 19:30

Alphen a/d Rijn - Praktijk De Vijf Elementen organiseert een avond rondom Candida, een gist dat van nature aanwezig is in de darmen. Onschuldig, maar onder bepaalde omstandigheden kan het Candida-gist veranderen in een vervelende schimmel. Bekend zijn o.a. kalknagels, psoriasis, eczeem en vaginale schimmelinfecties.

 

Maar ook ADHD/ADD, astma, chronisch vermoeidheids yndroom (CVS) en het prikkelbare darmsyndroom (PDS) kunnen mede door een Candida- schimmel veroorzaakt worden. Candida kan door verschillende aanpassingen in de levensstijl, in combinatie met goede therapie worden aangepakt.

Tijdens de lezing vertelt Colinda van der Kraan, orthomoleculair- en natuurgeneeskundig therapeut, meer over het ontstaan, het behandelen en het voorkomen van Candida-klachten. Bezoekers krijgen naast waardevolle kennis ook een aantal praktische tips mee naar huis.

Op dinsdag 15 oktober 2019. De avond start om 19.30 uur en de toegang bedraagt 5 euro. Locatie is Henry Dunantweg 40B (2e verdieping)  Aanmelden kan via 06 - 51 34 68 76 of info@praktijkdevijfelementen.nl.