Open Coffee Alphen

11 Okt 2019 - 08:45

Alphen a/d Rijn - Open Coffee Alphen organiseert de tweede OCA XXL. ZZP’ers, start-ups en MKB, worden van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Er zijn twee fantastische sprekers uitgenodigd die ieder een inspiratiesessie geven.

 


Spreker 1
Anouk Ellen Susan, geboren in Nederland en opgegroeid in Duitsland. Een zeer ervaren (strategisch) marketeer en professional speaker. Al 20 jaar werkzaam in een Duits/Nederlandse context, o.a. 7 jaar Duitsland Directeur bij het NBTC (Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen).

Spreker 2
Nick Aldewereld, een enthousiast entrepreneur, helpt als Digitaal Consultant ondernemers en directies met groeiambitie aan meer omzet en klanten door goed advies en de juiste strategie. Hij wordt blij als hij complexe online problemen kan oplossen door krachtige implementaties, wat resultaat geeft. Dit doet hij stapsgewijs door middel van een online marketing audit, zodat het beheersbaar is en blijft.

Golfclinic
Ook dit jaar stelt Golfclub Zeegersloot weer twee golfpro’s beschikbaar om, door middel van een golfclinic, ondernemers te enthousiasmeren voor de prachtige golfsport. Golfen is wel meer dan alleen maar met een golfclub tegen een balletje aan slaan. En de beste zaken worden ook op de golfbaan gedaan.

Portretfoto’s
Korsjan Punt neemt zijn portable fotostudio mee. Heb je nieuwe zakelijke foto’s nodig voor je website of social media kanalen? Voor 10 euro krijg je 3 foto’s in high res mee.
 
Het programma ziet er als volgt uit:
08.45              inloop
09.30-10.30   golfclinic
10.30-10.45   presentatie Dhr. Bart Rekers – Golfclub Zeegersloot
10.45-11.00   korte koffiepauze

11.00-12.15   Upgrade yourself – inspiratiesessie door Anouk Susan.
                        -          zelfmarketing
                        -          netwerken (tips)
                        -          positionering als bedrijf
                        -          passie en moed
                        -          inspirerende en praktische tips
                        Het beoogd effect:
                        Raak geïnspireerd en word gemotiveerd
                        Betere zichtbaarheid en groter bereik (zelfmarketing)
                        Hoger zelfbewustzijn
                        Meer power en energie
                        www.anoukellensusan.nl

12.15-13.30   Lunch

13.30-14.45   Inspiratiesessie door Nick Aldewereld van Aldewereld Consultancy. Adverteren op Social Media, welke doelgroepen zitten hierop. Hoe maak je een goede campagne voor online leads en hoe meet je succes? Resultaat = leads & marketingwaarde.
www.nickaldewereld.nl

15.00  Einde
 
Natuurlijk is het mogelijk om naderhand nog even gezellig te borrelen of te netwerken.

Op 11 oktober 2019 inloop vanaf 08.45 uur. Restaurant De Zeeger, op Golfbaan Zeegersloot, Kromme Aarweg 5, 2403 NB  Alphen aan den Rijn. Aanmelden is belangrijk en kan via de link op de website. De kosten zijn € 25,00 inclusief golfclinic en lunch. De consumpties zijn voor eigen rekening. Het is NIET mogelijk om aan de deur te betalen. Aanmelden kan hier:
https://www.opencoffeealphen.nl/11-oktober-a-s-open-coffee-xxl/