Zangers/zangeressen gezocht voor kerstkoor DSS

23 Sep 2019 - 12:00

Aarlanderveen - Op zaterdag 21 december om 20.00 uur geeft Fanfareorkest DSS een bijzonder kerstconcert in de RK Petrus & Pauluskerk. Maar dat doen we niet alleen, dus zijn ze op zoek naar zangers/zangeressen! Naast de muziek van DSS willen ze graag een vrijwilligerskoor samenstellen van minimaal 40 personen, om samen een fantastisch optreden neer te zetten en er samen een bijzondere avond van te maken.


Vanaf oktober starten de circa vier repetities, de eerste is op 14 oktober.  Locatie: dorpshuis Aarlanderveen. Aanmelden kan bij Chris Hoogendoorn (voorzitter DSS): voorzitter@doorsamenwerkingsterk.nl

Wat kost het en wat krijg je daarvoor?
We vragen een bijdrage in de kosten van € 15,-, hiervoor ontvang je een entreebewijs voor de avond zelf (21/12), koffie/thee gedurende de oefenavonden, begeleiding van een professionele pianist en dirigent. De dirigent is Saskia ten Have (uit Korteraar). Al decennialang is zij dirigente van meerdere koren en ze geeft muziekles, onder andere aan het Groene Hart lyceum.

Waarom meedoen? Omdat ….
- het super leuk is om te doen!
- dit een unieke ervaring is!
- je samen met een geweldig groot koor in een uitverkochte kerk een bijzondere avond beleeft!
- je samen met één van de beste fanfareorkesten (2 jaar geleden het beste van Nederland!) optreedt!
- je kwaliteit levert onder begeleiding van een professionele dirigent en pianist!
- dit je kans is om familie, vrienden en buren eens te laten zien en horen hoe goed jij kunt zingen!

Wat voor nummers worden er gespeeld en gezongen?
Het wordt een avond met een heel gevarieerd repertoire van traditionele kerstsongs tot moderne pop met een kerstsfeertje. Denk aan klassieke nummers als ‘Komt allen tesamen’, ‘Mary’s boy child’ and ‘For unto us a child is born’. Het prachtige nummer ‘War is over’ van John Lennon én ‘Christmas festival’ van Leroy Anderson.