Wilco Hoenderdos in radioprogramma Gast van de Week

16 Sep 2019 - 20:00 16 Sep 2019 - 21:00

Bodegraven - Maandagavond 16 september van 20.00 uur tot 21.00 uur heeft Leo Dijkmans in het radioprogramma Gast van de Week als gast Wilco Hoenderdos. De uitzending wordt op dinsdag om 22.00 uur en zondag om 19.00 uur herhaald.

Wilco is een liefhebber van klassieke muziek en heeft zich ontwikkelt als een goede zanger die zowel solo als in een koor zijn zangtalent laat horen.  We gaan praten over welke muziekstijl hem het meest aanspreekt. Is dat de Barok, middeleeuwen of wat anders. Wat is zijn favoriete componist. Hoe is hij met de klassieke muziek in aanraking gekomen. Vindt Wilco dat er ook op de scholen meer aandacht gegeven moet worden aan muziekonderwijs, want een recentelijk onderzoek heeft uitgewezen dat slechts 10% van de leerlingen in het zowel basis- als middelbaar onderwijs bijvoorbeeld maar weet wie Janine Jansen is. Terwijl deze Nederlandse violiste wereldberoemd is.

U gaat zijn verhaal horen en uiteraard afgewisseld met mooie muziek. Als u wilt dat bij radio Bodegraven ook een programma komt met klassiek muziek, laat het dan weten via nieuws@rtvbodegraven.nl