Jazz Bij Banja

22 Sep 2019 - 15:00

Woerden - De maandelijkse jazz sessies beginnen aan een nieuw seizoen bij restaurant Banja. De opening van het seizoen begint met de  muzikanten van de Dixie Six All Stars. De band heeft het Groene Hart als thuisbasis en speelde al vaak in Woerden.

 

Woerden heeft een rijke geschiedenis op het gebied van de traditional jazz. De Woerdense Jazzclub was jarenlang actief, o.a. met het jaarlijkse jazzfestival en maandelijkse jazzoptredens. Verder was Café/restaurant Walzicht zestien jaar lang het podium voor eveneens een maandelijkse Jazz op Zondag, totdat dit in 2013 stopte.

Met Jazz Bij Banja heeft restaurant Banja deze traditie weer opgepakt. Al anderhalf jaar lang wisselen twee orkesten elkaar maandelijks af: De Radio Town Jazz Band uit Hilversum en de Dixie Six All Stars.

Op zondag 22 september bij restaurant Banja aan de Havenstraat 45 in Woerden. De toegang op deze jazzmidagen bij Banja is natuurlijk gratis en er is geen toeslag op de consumpties vanwege de live muziek. De band speelt vanaf 15.00 uur tot 18.00 uur.