Marlou Bink-Verkleij is kaaskoningin 2019

12-09-2019 Bodegraven - De kaaskoningin van 2019 is Marlou Bink-Verkleij. Ze is samen met haar broer eigenaar van een groot kaasverwerkingsbedrijf in Bodegraven dat in de jaren 90 door haar vader is gekocht. Ze heeft een studie European Business Program afgerond aan de Hoge School in Rotterdam en Bordeaux. Na diverse stages in het buitenland is Marlou 20 jaar geleden bij het bedrijf van haar vader gaan werken. Ze is nu 43 jaar, getrouwd en heeft twee

kinderen.

Tess van der Gugten
Een van de hofdames is Tess van der Gugten. Haar ouders, Johan en Mieke van der Gugten hebben een mooi bedrijf in Bodegraven. Tess is 24 jaar en werkt bij het restaurant op het Raadhuisplein. Ze is liefhebster van paardensport en heeft een eigen paard.

Sanne van de Poll
De andere hofdame is Sanne van de Poll. Ze is geboren in Bodegraven maar woont nu sinds een jaar in Alphen aan den Rijn. Ze heeft het bedrijf in promotie-artikelen van haar vader overgenomen.Ze studeerde Management en Toerisme in Breda. Daarna s ze in het bedrijf van haar vader, Aart van de Poll, gaan werken.De 31-jarige hofdam houdt van golfen, de sauna en gezelllg uit eten gaan.De kaaskoningin en hofdames van vorig jaar ontvangen hun jurken die ze vorig jaar droegen van de huidige kaaskoningin en hofdames.
 


Kaascorso gewonnen door Willibrord-Miand school
De kaaskoningin en haar hofdames reden in het kaascorso door het dorp naar het Raadhuisplein. Daar werden de prijzen voor de mooiste karren uitgereikt. De Willibrord Milandschool won de eerste prijs. De overige prijzen gingen naar rijwielhandel Het Fietspad (2), gymnastiekvereniging Heres (3), Goede Herderschool ($) en Da Costaschool (5).