VV Bodegraven onthult jubileumlogo

09-09-2019 Bodegraven - Dit seizoen gaat voetbalvereniging  Bodegraven richting haar 100-jarig bestaan. Officieel zal dit zijn  op 1 april 2020. De club wil het groots gaan vieren. Als voorbereiding hierop heeft Tessa Schouten in opdracht van de jubileumcommissie een jubileumlogo ontworpen. Dit om herkenbaarheid te geven aan het komende bijzondere seizoen en de vele activiteiten die dan worden georganiseerd.

De jubileumcommissie heeft vervolgens aan Tessa gevraagd om een logo te ontwerpen. Belangrijk  was dat het een herkenbaar logo moest worden, maar ook symbool zou moeten staan voor de rijke historie van de club. Met deze informatie is Tessa aan de slag gegaan en uiteindelijk met het advies gekomen om ‘Het wapen van Bodegraven’ te verwerken in het huidige VV Bodegraven logo.

Hierover zei Tessa: “De keus voor het wapen van Bodegraven is gekomen vanuit het voor Bodegravers herkenbare dorpse gevoel wat er binnen de vereniging heerst. Welke andere vereniging kan nu zeggen dat het al 100 jaar in Bodegraven is gevestigd?” Afgelopen zaterdag vond de onthulling van het logo plaats. Symbolisch werd het logo door Tessa aan de leden van VV Bodegraven overhandigd.
 

• Bron: Website v.v. Bodegraven

 
• Tessa Schouten (r) overhandigt VVB-voorzitter Jan de Wit het jubileumlogo.