CVC Reeuwijk nog ver weg van goede vorm

08-09-2019 Reeuwijk-Brug - Opnieuw imponeerde CVC Reeuwijk afgelopen zaterdag niet. Sterker nog, het ging teleurstellend onderuit in de 2e bekerwedstrijd van de poulefase. Haastrecht gaf de Reeuwijkers met 1-3 het nakijken, waarmee CVC Reeuwijk uitgeschakeld is voor een verder vervolg in de beker. De laatste bekerwedstrijd tegen Bernardus komende zaterdag zal niet meer zijn dan een oefenwedstrijd. Ondanks het feit dat CVC Reeuwijk

nagenoeg compleet kon aantreden, had CVC moeite vat te krijgen op het fysiek sterke Haastrecht. Een snelle omschakeling met een lange bal door Haastrecht bracht CVC in de 1e helft in verlegenheid. De ver voor zijn doel staande Ruben van Delft kreeg er ook geen vat op, waardoor Thijmen Raateland vrij simpel de bal in het lege doel kon schuiven: 0-1. In de 2e helft ging CVC wel naarstig op zoek naar de gelijkmaker, maar het ontbak aan precisie in de inspeelpass.

Dat leverde veel te veel balverlies. En zo rommelde CVC door de 2e helft. Bij de 0-2 leek de wedstrijd gedaan, maar toen Moussa Kallisse nog scoorde nadat Haastrecht-goalie Mark Stauthamer de bal door z’n benen liet glippen, leek er even onverwacht hoop op een beter resultaat. Kort daarop werd die toch weer de grond ingeboord door een benutte strafschop: 1-3.
 

• Bericht: André van Egdom

 
 ► Lorenzo Stolwijk trekt ten aanval tegen Haastrecht
 
► Norbert van Keulen probeert zich te ontdoen van een tegenstander.
 
► In de rij voor de bal met René Storij vooraan.
 
► Ook in de lucht viel er wat uit te vechten!
 
► Aksel Koopman laat z'n tegenstander vallend achter.