ReeuwijkKlassiek -Arosa Trio

1 Nov 2019 - 20:15

Reeuwijk - Nino Gvetadze, piano, Frederieke Saeijs, viool en Maja Bogdanovic cello. Drie topsolisten met ieder een eigen carrière. In 2009 ontmoetten Nino Gvetadze, Frederieke Saeijs en Maja Bogdanovic elkaar voor het eerst. Het klikte meteen en de drie dames besloten om naast hun  solocarrière als pianotrio verder te gaan.

 

Dat liefde voor muziek niet aan grenzen gebonden is, laat dit trio zien. Violiste Frederieke Saeijs komt uit den Haag, pianiste Nino Gvetadze uit Georgië en celliste Maja Bogdanovic uit Belgrado. In de 10 jaar dat zij samen optreden hebben zij op veel grote podia gespeeld. Voor ReeuwijkKlassiek spelen zij Schubert en Dvorák.

Op vrijdag 1 november 2019 om 20.15 uur. Let op! Locatie is NIET het Evertshuis maar Zalencentrum De Brug, Dunantlaan 1 in Reeuwijk. Entree: €22,00 (inclusief consumptie) – tot 30 jaar €7,50* *Tot donderdag 31 oktober 12.00 uur kunnen er kaarten via het Evertshuis gekocht worden: online of aan de theaterkassa. Daarna zijn kaarten uitsluitend aan de zaal in Reeuwijk verkrijgbaar.