QueenMania in Flora Boskoop

21 Sep 2019 - 21:00

Boskoop - “Queenmania brengt de Freddie Mercury Sound vol overgave. Fenomenaal!” De Italiaanse tribute band QueenMania geldt als een van de allerbeste Queen acts van Europa. Al geruime tijd is deze magistrale Queen Tributeband zeer succesvol!

Het gemis van Freddie Mercury zal altijd blijven, maar door de verbluffende presentatie, performance en show van QueenMania, zal het even zijn alsof Freddie zelf wederom op het podium staat en de menigte toezingt met de grote bekende Queen hits; "We Are The Champions", "We Will Rock You", "Radio Gaga", "I Want To Break Free" en natuurlijk "Bohemian Rhapsody"!

Met talrijke en buitengewoon geslaagde tour optredens in heel Europa wordt het publiek overal opgezweept bij grote concerten o.a. in Nederland, België, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Tsjechië, en in Engeland, het thuisland van Queen.

Hoe gaaf is het dus dat QueenMania optreedt  in Flora Boskoop!

Op zaterdag 21 september 2019. Flora Boskoop. Wil je een avond genieten van de bijzondere Queen sound koop dan nu je entreekaart via www.floraboskoop.nl/agenda. Entree is €17,50 (excl. fee) en €22,50 aan de deur. Toegang is 18+, deur open 21.00 uur.