Povere bekerremise voor CVC Reeuwijk tegen VEP: 2-2

01-09-2019 Woerden - CVC Reeuwijk kwam tegen VEP in de 1e wedstrijd van de beker in de poulefase niet verder dan 2-2. CVC maakte in Woerden in verdedigend opzicht geen beste indruk. De Woerdense tegendoelpunten kwamen alle voort uit knullig verdedigen. Bovendien was de samenhang tussen middenveld en verdediging ver te zoeken. En dat zal de technische staf zeker zorgen baren voor de naderende competitie.

Overigens ging CVC niet eens zo slecht van start. Het combineerde aardig en leek de regie ook in handen te hebben. Maar naarmate de 1e helft vorderde, kreeg slordigheid de overhand. In die fase voor rust kwam CVC goed weg toen verdedigende misstappen niet door de thuisclub werden afgestraft. Ook in de 2e helft ging CVC ook weer redelijk van start. Marco Bouwmeester kreeg direct al een megakans om de nul van het scorebord te werken. Echter hij richtte recht op VEP-doelman Versteegt.

Een paar minuten later was het wel raak door Joep van Keulen, die een voorzet tegendraads fraai in het doel kopte: 0-1. Daarna verslapten de Reeuwijkers opnieuw. Kinderlijk eenvoudig werden twee doelpunten weggegeven, waarbij de CVC-verdediging helemaal de weg kwijt was. Toch werd een dreigende nederlaag nog voorkomen. Vlak voor tijd frommelde René Storij de bal nog net over de Woerdense doellijn: 2-2. Het gelijke spel geeft CVC Reeuwijk nog wel mogelijkheden om als poulewinnaar door te gaan. Het moet dan wel thuis volgende week zaterdag winnen van Haastrecht, dat Bernardus met 8-1 opvrat.
 

• Bericht: André van Egdom

► Joep van Keulen haalt uit voor een voorzet. Hij scoorde de 0-1 voor CVC Reeuwijk.
 
► Hidde Postma werkt zich langs z'n tegenstander. Joep van Keulen houdt op de achtergrond de zaak in de gaten. 
 
► Gevaar voor het Reeuwijkse doel. Het zou dit keer goed aflopen.