Veel mis bij aanleg kunstgrasveld ESTO + (Update 26/08)

22-08-2019 Bodegraven - Wie zich een blik werpt op het nieuwe kunstgrasveld van ESTO kan z’n ogen niet geloven wat ie ziet. Het lijkt wel of er een aantal mollen onder de nieuwe mat zijn gekropen en op verkenning zijn gegaan. Op veel plekken is de mat aan de zijkanten gaan plooien. Bepaald geen reclame voor de firma en uitvoerder die de mat hebben aangelegd. Het ziet er nu naar uit dat ESTO op zaterdag 31 augustus voor de eerste bekerwedstrijd tegen CSW zal

moeten uitwijken naar een ander complex. Rohda ’76 zou eventueel bereid zijn om ESTO gastvrijheid te bieden voor hun eerste bekerwedstrijd. Ook bij Rohda ’76 is het nieuwe kunstgrasveld nog niet vrijgegeven om te bespelen. Bij ESTO en Rohda ’76 hadden al lang deze maand de nieuwe kunstgrasvelden speelklaar afgeleverd moeten zijn. Over de gehele gang van zaken zal de gemeente Bodegraven Reeuwijk als opdrachtgever ook zeker niet blij zijn.

UPDATE 26/08: De plooien in de kunstgrasmat van ESTO zijn inmiddels verholpen. Het is nu nog wachten op de goedkeuring van het veld. Dat geldt ook nog voor het nieuwe kunstgrasveld van Rohda '76 en WDS.

• Bericht: André van Egdom

 
► Op het kunstgrasveld van ESTO liggen in de volle breedte plooien.
 
► Ook rond de kwartcirkels heeft de kunstgrasmat bij ESTO zich geplooid.
 
► Het nieuwe kunstgrasveld van Rohda '76 ligt er wel zonder plooien bij, maar het is nog niet vrijgegeven om te bespelen.