Tweede oefenzege voor CVC Reeuwijk

17-08-2019 Reeuwijk-Brug - CVC Reeuwijk boekte zaterdag de 2e oefenzege in de voorbereiding richting het nieuwe seizoen. Op Sportpark Groene Zoom werd Maasdijk met 4-0 verslagen. Eerder - donderdagavond - zegevierden de Reeuwijkers met dezelfde cijfers over Zevenhoven. Afgelopen zaterdag speelde CVC nog zonder Moussa Kallisse en ook Joep van Keulen, Thomas van Dijk en keeper Ruben van Delft waren niet van de partij.

Marco Bouwmeester speelde wel mee, want die gaf  rond de 40e minuut z’n visitekaartje af door CVC beheerst naar 1-0 te tillen. De topfitte ex-Olympiaan is een serieuze kandidaat als aanvaller in de basis van de Reeuwijkse derdeklasser. In de 2e helft breidde Aksel Koopman door een benutte strafschop de voorsprong uit tot 2-0, nadat Lorenzo Stolwijk in het strafschopgebied ten val was gebracht.

Luuk Kwast zorgde nog voor de 3-0 en 4-0. In het team van trainer Boris van Es lieten vooral de opgestelde A-junioren zien mee te kunnen ‘solliciteren’ voor een plek in de basis voor straks tijdens de competitie. Van Es heeft met de jeugd die nadrukkelijk op de deur van het eerste klopt een veelvoud aan opties om zijn team voor de naderende competitie samen te stellen.
 

• Bericht: André van Egdom

 
► Marco Bouwmeester op weg naar de 1-0 voor CVC. Hij gaf tegen Maasdijk zijn visitekaartje af.
 
► Norbert van Keulen ingesloten door twee Maasdijkers. Zaterdag maakte hij ook weer z'n speelminuten.
 
► Kevin v.d. Heuvel is langs zijn tegenstander geglipt.