Voetbalclubs pakken de draad weer op

13-08-2019 Bodegraven/Reeuwijk/Driebruggen - Langzamerhand pakken de voetbalclubs uit onze gemeente met hun selecties de draad weer op met de voorbereiding op de naderende competitie. Afgelopen zaterdagmorgen trainde CVC Reeuwijk op eigen veld. Trainer Boris van Es, die zijn tweede seizoen ingaat bij de Reeuwijkers, ging aan de slag met een bijna voltallige selectie. Ook WDS gebruikte de zaterdag om met de training te starten.

Andy Biekman, de nieuwe trainer van ESTO, onderwierp zijn selectie zondagmorgen aan een pittige training. Dat gebeurde op het veld van V.v. Bodegraven, omdat het nieuwe kunstgrasveld en het natuurgrasveld nog niet zijn vrij gegeven om te bespelen. Ook RVC '33 opende afgelopen zondag het seizoen met de 1e training.

Rohda ’76 kent hetzelfde probleem als ESTO en week maandagavond daardoor voor de 1e training ook uit naar het veld van Bodegraven. En dat zal ook nog moeten gebeuren voor de rest van de week. ESTO wijkt deze week nog uit naar het veld van CVC Reeuwijk.

Ook de eerste oefenwedstrijden zijn al weer gepland:
Di 13 aug: CVC Reeuwijk – Zevenhoven 20.00 u.
Za 17aug: CVC Reeuwijk – Maasdijk 14.30 u.
Za 17 aug: WDS – Ariston ’80 14.30 u
Di 20 aug. Rohda '76 - Zevenhoven 19.30 u
Di 20 aug. ESTO - Voorschoten 20.15 u.

 

 
► De selectie van CVC Reeuwijk kwam zaterdagmorgen in actie voor de training.
 
► ESTO startte de training zondagmorgen, maar moest daarvoor wel uitwijken naar het veld van V.v. Bodegraven en doet dat voor de komende dagen bij CVC Reeuwijk.
 
► Maandagavond startte Rohda '76 met de training en deed dat ook bij V.v. Bodegraven. Ook de rest van de week zullen de blauwwitten moeten uitwijken naar Bodegraven. (Foto: Danny de Vries)