Foto-expositie van Mariëlle de Valk

20 Aug 2019 - 12:00

Woerden - Haar passie ligt bij natuurfotografie, die ze - soms liggend in de modder - esthetisch verbeeld. De uiteindelijke foto moet allereerst mooi zijn en ten tweede herkenbaar, maar het hoeft zeker geen exacte weergave van de werkelijkheid te zijn.

De expositie “Into the woods” laat de diversiteit van het bos zien in landschappen en macro-opnamen, evenals de kwaliteit en veelzijdigheid van Mariëlle als fotografe.

De foto-expositie van Mariëlle de Valk is zien tot en met zaterdag 14 september 2019 bij Galerie Van Slagmaat, Leidsestraatweg 36, 3443 BV Woerden. De galerie is elke vrij- en zaterdag open van 10-17 uur.

In Woerden kennen ze haar als Mariëlle Langeslag, maar ze heet al heel wat jaren Mariëlle de Valk. Tot en met 14 september 2019 sieren fraaie natuurfoto’s van dit ‘jonge’ talent de muren van Galerie Van Slagmaat in Woerden. Het is haar eerste écht expositie in een galerie, in de stad waar ze opgroeide.

Zoals zo velen, ontdekte Mariëlle het plezier van fotograferen dankzij de camera van haar smartphone. Na een half jaar volgde de aanschaf van haar eerste spiegelreflexcamera omdat ze meer mogelijkheden wilde hebben. In de vijf jaar die volgden heeft Mariëlle zich als fotografe verder ontwikkeld.