Aanmelden voor Bodegraafse Classic en Open

21-07-2019 Bodegraven-Reeuwijk - De zomervakantie is voor veel mensen nog maar net begonnen, maar de organisatie van de Bodegraafse Classic en Open (BCO) is al druk bezig met de volgende editie van de puzzelrit. Deze rit is 14 september tijdens de Bodegraafse Najaarsmarkt. Deelnemers kunnen zich aanmelden via de website Bodegravenclassic&open.nl.

De BCO, die sinds de eerste editie in 2007 is uitgegroeid tot een vaste traditie, verwelkomt graag eigenaren van klassieke voertuigen en moderne cabrio’s. Het evenement beginnen ’s ochtends met het Concours d’Honneur op het Raadhuisplein, waar de nieuwe Kaaskoningin en haar hofdames de eigenaar van fraaiste auto met een prachtige prijs belonen.

Om half elf klinkt het startschot. Er is weer een uitdagend traject uitgezet dat de deelnemers via een aantal nauwelijks bekende wegen door het Groene Hart voert. De deelnemers worden getrakteerd op een aangename lunch en eindigen rond 16.00 uur op een mooie locatie in Bodegraven-Reeuwijk. Daar is de afsluiting met de prijsuitreiking en een bescheiden barbecue.