Aanmelden voor Ondernemersprijs Midden-Holland

17-07-2019 Midden-Holland - De organisatie van de Ondernemersprijs Midden-Holland roept klanten op om ondernemers of ondernemingen voor te dragen voor de titel Ondernemer van het Jaar. De prijs kent een onderverdeling in drie categorieën, te weten Detailhandel & Horeca, MKB en Grootzakelijk.
Voordrachten voor kandidaten uit de gemeente Bodegraven-Reeuwijk kunnen t/m 15 augustus 2019

worden ingediend via het e-mailadres ondernemersprijs2020@opbr.nl. Vergeet hierbij niet de contactgegevens van de onderneming en een (korte) motivatie achter te laten.

Selectieprocedure

De ondernemersverkiezing wordt gehouden onder de bedrijven die gevestigd zijn in Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Waddinxveen en Zuidplas. In elke gemeente is een voordrachtcommissie actief. Deze presenteert vanuit hun gemeente drie kandidaten per categorie aan de jury. Dit levert bij elkaar een longlist op van maar liefst 45 ondernemers.

De jury selecteert vervolgens per categorie drie genomineerden. Deze negen worden aan het eind van het jaar in het zonnetje gezet. In januari 2020 schitteren ze op het podium van de Goudse Schouwburg. In die feestelijke setting wordt bekendgemaakt welke drie ondernemers als ‘Ondernemer van het Jaar’ naar huis gaan.

Winnaar van vorig jaar

In januari van dit jaar werd Ronald Schilt, met zijn bedrijf Merosch, gekroond tot Ondernemer van het Jaar. Hij was de winnaar in de categorie MKB. Twee jaar eerder viel de eer ten beurt aan Bodegraver Ko van Daalen, die met Brood & Ko de prijs in de categorie Detailhandel & Horeca naar onze gemeente haalde.